Skip to main content

Binnen- en buitenschilderwerk

Goed schilderwerk geeft niet alleen een mooie uitstraling maar zorgt er tevens voor om houtrot te voorkomen. Daardoor blijft uw woning zijn waarde behouden. Vooral gevelkozijnen moeten binnen en buiten goed beschermt worden. Buitenschilderwerk van raam- en deurkozijnen moeten beschermd worden tegen temperatuur, invloeden van wind, zon en regen.

Goed schilderwerk begint bij materiaal en werkwijze

Schilderwerk begint bij het nemen van de juiste keuzes in verfsoorten, materialen en toe te passen technieken. We bespreken met u welke materiaalkeuzes we maken en waarom. Plafonds worden gerold of gespoten, geheel afhankelijk van de ondergrond. Binnenmuren worden gerold of gespoten met naar wens verf die afneembeer is, handig bij de achterwand van een aanrecht bijvoorbeeld. Buitenschilderwerk van raam- en deurkozijnen moeten beschermd worden tegen temperatuursinvloeden van wind, zon en regen.

Met RT Schilderwerken uit Wijchen bent u verzekerd van ervaring en met hart voor het schildersvak. Je kunt ons inzetten voor grote en kleine klussen in de regio Nijmegen en omgeving.

Offerte aanvragen

Bekijk hier de afbeeldingen van ons werk

Whatsapp met ons!