Skip to main content

Houtrotreparatie

Het is belangrijk om houtwerk regelmatig te controleren. Verbindingen en horizontale delen van kozijnen zijn gevoelige plekken. Goed schilderwerk zorgt ervoor dat het hout goed beschermd is en er minder snel houtrot ontstaat. Houtrot is een veel voorkomend probleem dat wordt veroorzaakt door ondeugdelijke beglazing, waterinloop via de dorpels, slechte kitlagen en schroef- en / of spijkergaten in de constructie.

Voorkomen is natuurlijk het allerbeste! Het repareren van kozijnen, indien mogelijk door middel van houtrotrenovatie, is goedkoper dan het plaatsen van nieuwe kozijnen.

Goed renoveren voordat we kunnen schilderen

Voorafgaand aan schilderwerk is houtrotrenovatie voor langdurig behoud van uw kozijnen erg belangrijk. We bekijken met u vooraf wat de oorzaak is van de houtrot is en bepalen aan de hand daarvan of renovatie een goede optie is. Het aangetaste hout en een gedeelte van het goede hout wordt uitgefreesd en gerenoveerd. Na de houtrotrenovatie en goed schilderwerk zijn uw kozijnen weer als nieuw!

Dus heeft u te maken met houtrot of wilt u uw woning preventief laten beschermen door goed strak schilderwerk, schakel dan direct RT Schilderwerken uit Wijchen in en u bent van uw probleem af.

Offerte aanvragen

Bekijk hier de afbeeldingen van ons werk

Whatsapp met ons!